Zumba Fitness Hungary
In EnglishIn English
Sentao, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz Zumbatomic, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz GoldToning, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz Toning Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Gold, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Aqua, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Basic 2, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Basic 1, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg
Zumba Menu

Start

Zumba®

Órarend

GYIK

Galéria

Kapcsolat

Linkek

Hírek

SHOP

Zumba Menu
Zumba Menu

Zumba

A Zumba Fitness®

A testedzés egészséges, jótékony hatású, és még számtalan előnnyel jár, de lássuk be, soha nem volt túlságosan lelkesítő tevékenység...EGÉSZEN MOSTANÁIG!!!

 

Az unalmas, monoton edzések ideje lejárt, megszületett a megoldás!

EZ A ZUMBA FITNESS®!

Nem csak Budapesten, vidéken is:

2010. szeptembere óta, immár KILENC ÉVE

Ajkán és Kislődön!!

 


Zumba

Történet

A Zumba® története "Beto" Perez aerobic oktatóval kezdődött Kolumbiában, egy Cali nevű városban a 90-es évek közepén.

Egy napon, amikor Beto aerobic órájára sietett, észrevette, hogy otthon felejtette aerobic zenéit. Hirtelen nem tudott mit tenni, így elővette táskájából kedvenc latin kollekcióját, amely csak tradicionális salsa és merengue zenéket tartalmazott.
A nem várt szituáció kihívás elé állította az edzőt, az egész órán improvizálnia kellett az alapvetően nem aerobic-hoz tervezett zenékkel.
Beto legnagyobb meglepetésére vendégeinek tetszett az új mozgásforma és kérték, tartson még hasonló órákat!
A véletlenből megszületett egy új és forradalmi fitness irányzat, a Zumba Fitness PartyTM.

 

A zumba szó a zumbear igéből, kolumbiai szlengből ered, jelentése „gyorsan mozogni, és szórakozni, bulizni”.

 


1999


A kolumbiai sikerek után Beto a fitness hazájába, Amerikába költözött. A nagyszabású tervekből azonban 2 év kemény küzdelem, harc lett. Az amerikai fitness ipar elutasította elutasította a csoportos aerobic edzések alapvető jellemzőinek felrúgását. A fitness klubok sokáig szóba sem álltak a Zumba® atyjával. Beto más módszerhez folyamodott. Befektetőtársakat keresett és talált Alberto Perlman és Alberto Aghion személyében, így 2001-ben megalakították saját vállalatukat, a Zumba Fitness LLC-t, amely már Beto saját fitness filozófiáján alapult. A három fiatal vállalkozó bejegyeztette a Zumba® márkanevet és elindult a siker útján.

2002

Az új cég által elsőként piacra dobott kazettasorozat a kiadás évében, csak az amerikai piacon több százezer példányban talált gazdára. A kazetták hatására az emberek keresni kezdték a Zumba® órákat a fitness klubokban, de sehol nem voltak edzők. A szakemberek egyre többen érdeklődtek az oktatói képzés felől, így a Zumba Fitness LLC kialakította a tananyagot és megkezdte az oktatók tanítását.

2003


A Kellogg’s a Zumba® Fitness közreműködésével fitness promóciós kampányt kezdett a latin-amerikai térségben, amely annyira sikeres és népszerű lett, hogy a kampányt 5 másik országra is kiterjesztették. A Zumba® programot a Kellogg’s több millió müzlis dobozán reklámozták világszerte.

2004

A Zumba® Fitness sikeres kampányba kezdett a latin-amerikai piacon spanyol nyelven is, az eredmény: eladott DVD-k milliói több mint 30 országban.

2005

Robbanásszerűen megnövekedett az igény a Zumba® instruktorok iránt külföldön is, így megalakult a Zumba® Akadémia.
Profi koreográfusok, fitness szakemberek, pedagógusok segítségével és közreműködésével az Akadémia szakított a hagyományokkal és új mércét állított a fitness iparban - biztosítva a legmagasabb minőséget, színvonalat.

A Zumba® Fitness és a Zumba® Akadémia csatlakozott az alábbi szakmai szervezetekhez:
AFAA (Aerobics and Fitness Association of America),
ACE (American Council on Exercise),
IDEA (a világ legnagyobb fitness profikat egyesítő szervezete),
SCW Fitness Education,
Can-Fit-Pro (nemzetközi kereskedelmi vállalat Kanadában),
és még számos más fitness szervezet és létesítmény.


2007


A Zumba® programot megismerte a világ. Most már az összes kontinensen (Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Európában, Afrikában, Ázsiában és Ausztráliában) buliznak a Zumba® Fitness party izgalmas ritmusaira!

2008

A Zumba® Fitness kiadta harmadik DVD kollekcióját, meglepetésként ajándék Zumba súlyzókkal.

2009

A Zumba® Magyarországra is betört, és rajongóinak száma egyre nő!!

Készítette Moksaphoto
ZUMBA® and the Zumba Fitness logo are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.
ZUMBA® és a Zumba Fitness logo a Zumba Fitness LLC tulajdona, bejegyzett védjegye, amelynek használatára az oldal működtetője jogosult.