Zumba Fitness Hungary
In EnglishIn English
Sentao, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz Zumbatomic, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz GoldToning, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz Toning Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Gold, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Aqua, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Basic 2, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Basic 1, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg
Zumba Menu

Start

Zumba®

Órarend

GYIK

Galéria

Kapcsolat

Linkek

Hírek

SHOP

Zumba Menu
Zumba Menu

Zumba

A Zumba Fitness®

A testedzés egészséges, jótékony hatású, és még számtalan előnnyel jár, de lássuk be, soha nem volt túlságosan lelkesítő tevékenység...EGÉSZEN MOSTANÁIG!!!

 

Az unalmas, monoton edzések ideje lejárt, megszületett a megoldás!

EZ A ZUMBA FITNESS®!

Nem csak Budapesten, vidéken is:

2010. szeptembere óta, immár NYOLC ÉVE

Ajkán és Kislődön!!

 


Zumba

Mi a Zumba®?

 

A Zumba® egyesíti a hipnotizáló, forró latin ritmusokat a könnyen követhető mozdulatokkal, ezáltal egyedülálló, páratlan fitness program jön létre.

Az órákon az összes latin ritmussal találkozhatsz. Szórakozva, észrevétlenül tanulod meg a salsa, a merengue, a reggaeton, a cumbia, a calypso, a bachata, a samba, a quebradita, a cha-cha, a flamenco, az axé és további táncok alaplépéseit.
 

Zumba® hatékonysága figyelemreméltó, hiszen egy órán akár 600 kalóriát is elégethetsz! A program intervall jellegű,  fejleszti az állóképességed, közben zsírt égetsz és a koreográfiákba beépített erősítő gyakorlatok tónust adnak az izomzatnak.
 

A Zumba® inspirál, energetizál, felfrissít és ami a legfontosabb, feltölt és elűzi a stresszt!!

Az elmúlt években a Zumba® futótűzként terjedt el az egész világon és vált a legdinamikusabban fejlődő mozgásformává a fitnessiparban.
 

A Zumba® programot ma már a világ 180 országában, több mint 200.000 helyszínen tanítják, az eladott DVD-k száma több milliós nagyságrendet mutat. Heti rendszerességgel 15 millióan zumbáznak világszerte, és a Zumba®-fanatikusok száma egyre növekszik!

Magyarországra is betört a Zumba®, egyre több követőt, rajongót hagyva maga után.

A Zumba® milliók életét változtatta meg és változtatja meg ma is.

 


A TE életed is megváltozhat!

Fiúk, lányok gyertek és próbáljátok ki, tapasztaljátok meg ezt az érzést!

Bulizd formába magad!

 

Ditch the workout, join the party!

Join the movement!

Készítette Moksaphoto
ZUMBA® and the Zumba Fitness logo are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.
ZUMBA® és a Zumba Fitness logo a Zumba Fitness LLC tulajdona, bejegyzett védjegye, amelynek használatára az oldal működtetője jogosult.