Zumba Fitness Hungary
In EnglishIn English
Sentao, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz Zumbatomic, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz GoldToning, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz Toning Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Gold, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Aqua, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Basic 2, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg Basic 1, Zumba Fitness Hungary, Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg
Zumba Menu

Start

Zumba®

Órarend

GYIK

Galéria

Kapcsolat

Linkek

Hírek

SHOP

Zumba Menu
Zumba Menu

Zumba

A Zumba Fitness®

A testedzés egészséges, jótékony hatású, és még számtalan előnnyel jár, de lássuk be, soha nem volt túlságosan lelkesítő tevékenység...EGÉSZEN MOSTANÁIG!!!

 

Az unalmas, monoton edzések ideje lejárt, megszületett a megoldás!

EZ A ZUMBA FITNESS®!

Nem csak Budapesten, vidéken is:

2010. szeptembere óta, immár NYOLC ÉVE

Ajkán és Kislődön!!

 


Zumba

Zumba® óratípusok

Basic 1, 2

Zumba® óra Mindenkinek!! Garantáltan rövidnek fogod érezni a 60 percet és alig várod majd a következő alkalmat!!:)

 

Zumba® Gold

Ez elsősorban az aktív idősebb korosztály alacsonyabb intenzitású edzésprogramja, amely tartalmaz egy speciális székes gyakorlatsort is. Ezt az órát ajánlom azoknak is, akik a sporttal, testmozgással való ismerkedés elején tartanak, és kondíciójuk még csak kialakulóban van.

 

Zumba ToningTM

Zumba Toning™ a valódi testépítő edzés. A hatásos, azonban végtelenül unalmas alakformáló gyakorlatok élvezhető formában! Az órán súlyzók segítségével erősíthetjük izmainkat.

 

Aqua Zumba®

Aqua Zumba™ az igazi medencés party! Mindenkinek, kor nélkül ajánlott. A Zumba® formula és filozófia hagyományos aqua fitness gyakorlatokkal ötvözve.

 

Zumbatomic®

A gyerekek Zumbája. Az órán vicces koreográfiákat és mellesleg spanyol nyelvet tanulhatnak a gyerekek, hiszen a mozdulatok a szöveghez igazodnak. Habitustól, egyéniségtől függően 4-12 éves korig ajánlott. Remekül le lehet kötni vele a gyerkőcök energiáját!

 

Sentao®

A program izgalmasan kombinálja az egész testre kiterjedő erősítő edzést a táncmozdulatokkal, mindezt egy SZÉK segítségével!! Kortól, nemtől és edzettségi állapottól függetlenül bárkinek hatásos, szórakoztató és kihívást jelent a.......... ZUMBA SENTAO!!!!!!!

Készítette Moksaphoto
ZUMBA® and the Zumba Fitness logo are trademarks of Zumba Fitness, LLC, used under license.
ZUMBA® és a Zumba Fitness logo a Zumba Fitness LLC tulajdona, bejegyzett védjegye, amelynek használatára az oldal működtetője jogosult.